Praktisk informasjon


Innslipp

Klokka 21:00 åpner vi dørene for deltagere, som skjer i hovedinngangen til kultursalen

Soving

Mer informasjon om sove-område kommer.

Det er selvfølgelig også mulig å dra hjem og sove i egen seng om man har lyst til det.

Toaletter

Det er toaletter til deltagere i kultursalen, dette blir oppmerket. Vi har også nedsatt-funksjonsevne toalett.

Kiosk

Vi har en kiosk der vi selger billig mat, drikke og godis!

Søndag

Innen klokka 12:00 må alle deltagere og utstyr være ute av hallen. Hvis noen glemmer igjen noe, tas dette vare på utover dagen, utstyr av nevneverdig verdi oppbevares i kort tid. Send melding på Facebook om du har glemt noe.

Deltagerplass

En bordplass er 90cm x 75 cm. Her kan du sette opp din PC/laptop/spillkonsoll.

Vi har endel vanlige stoler som kan lånes, eller du kan ta med egen kontorstol/gamingstol. Om du skal ha med hylle må denne godkjennes av sikkerhetscrewet.

Teknisk

Alle deltagere får ett strømuttak hver. Det vil være skjøteledninger på bordet ferdig lagt ut. Om du skal ha flere uttak må du ha med egen skjøteledning. Det er ca. 1A strøm til hver deltager.

Alle deltagere får tilgang til en nettverksport på en switch på enden av bordraden. Det rådes å ha minimum 12 meter lengde på sin nettverkskabel. Det hender at vi får satt opp trådløst nettverk, men vi kan ikke garantere det.

Dersom du ikke har lang nok nettverkskabel, kan dette kjøpes i kiosken for 200 kroner, men vi anbefaler å ha med på forhånd i tilfelle vi går tom.

Spesielle behov?

Vi ønsker at GlobeLAN skal være tilgjengelig for alle som har lyst til å komme. Vi gjør derfor det vi kan for at lokalene skal være funksjonelle for funksjonshemmede, og prøver å ta hensyn til alle allergier i vareutvalget i kiosken. Dersom du har spesielle behov er vi veldig takknemlig for om du sier i fra til oss på forhånd, slik at vi får det med oss i planleggingen.